Een eigen website voor een betaalbare prijs!

Andysign kan uw website te ontwerpen, bouwen en te onderhouden, maar ook in webhosting uw partner.

Bent u op zoek naar een webdesigner die uw website perfect ontwerpt en het ontwerp aanpast aan uw huisstijl?

Kies dan voor Andysign webdesign. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw website, webhosting op het internet. Degelijke, heldere en creatieve vormgeving in webdesign is van groot belang voor een goed functionerende website. Wij maken niet alleen websites die er goed uitzien maar wij luisteren naar uw wensen. U weet immers het beste welke boodschap uw website moet uitdragen.

In overleg met u wordt het design van de site aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf en belangrijker nog, het design moet overzichtelijk en effectief zijn.

 

Tegelijkertijd nemen wij secundaire zaken, zoals het aanvragen van domeinnamen, die nodig zijn om een site te plaatsen voor u uit handen en kunnen wij, indien gewenst, de site voor u onderhouden.

 

Wat kost dat?

·      Webetalage: Een digitaal visitekaartje online. Presentatiepagina met bedrijfsprofiel, grafischevormgeving €125,-

·      Standaard website: Max. 5 pagina`s met navigatie, grafische vormgeving, foto`s plaatsen) vanaf € 375,-

 Hosting pakket:

Abonnement per jaar € 75,- 
Je eigen domeinnaam. 1GB schijfruimte. Ongelimiteerd aantal e-mail adressen.
 Standaard antivirusbeveiliging.

 

OnderhoudEen internetsite is een site die meegroeit met uw bedrijf. Het onderhouden van uw internetsite is daarom van groot belang. Andysign kan de gewenste onderhouds- wijzigingen tegen een uurtarief voor u uitvoeren.

Wij adviseren u voor het regelmatig up-to-date houden van uw website een passend onderhouds-contract af te sluiten. Informeer naar de mogelijkheden! Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW!